3 valg.š. majonezo,
3 valg.š. pomidorų padažo,
2-3 valg.š. marinato iš marinuotų agurkų stiklainio (agurkų rasalas),
žalumynų.
Sumaišome dubenėlyje majonezą su pomidorų padažu.
Užpilame agurkų marinato (rasalo, iš marinuotų agurkų stiklainio: duoda pikantišką skonį).
Viską iš maišome ir gauname puikų padažą tiek prie picos, tiek prie kepsnių, kotletų, tiek prie paukštienos patiekalų ar žuvies.
Galima pagardinti padažą šviežiais žalumynais (petražolėmis, raudonėliu ar kt.).
(3 / 5)
Vertinimų skaičius: 2
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
1 Comment
[…] Valgant picą dauguma mėgsta ją pamirkyti padaže. […]