Meksikietiška aštri tuno užtepėlė

1 skardinė tuno (~180 g.),
100 g konservuotų kukurūzų,
1 vidutinio dydžio pomidoras,
1,5  valgomojo šaukšto majonezo,
šviežiai maltų pipirų mišinio,
maltų čili ir maltos saldžiosios paprikos pagal skonį.

Smulkintą tuną išėmę iš skardinės nuvarviname skystį ir dedame į dubenėlį.

Pomidorą supjaustome mažais kubeliais ir dedame į tuną. Sudedame konservuotus kukurūzus.

Pabarstome maltų pipirų mišiniu, dedame majonezą, čili, saldžiosios paprikos miltelius, kitus prieskonius ir viską gerai išmaišome.

Patiekti su skrudintu ar paprastu batonu.

Recepto įvertinimas

(4.5 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 2

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.