Žuvies troškinys su daržovėmis

Baltos žuvies troškinys su daržovėmis

Reikės:

  • 500 g žuvies file
  • 700 g bulvių
  • 1 morkos
  • 1 svogūno
  • 400 ml riebios grietinės
  • 2 šaukštų svieto
  • trupučio miltų
  • aliejaus
  • maltų kvapiųjų ir juodųjų pipirų
  • krapų, žalumynų
  • druskos
  1. Žuvies file supjaustome juostelėmis, pabarstome druska ir pipirais, apvoliojame miltuose ir gražiai apskrudiname įkaitintame aliejuje.
  2. Atskirai apskrudiname griežinėliais supjaustytas bulves.
  3. Sutarkuojame morką stambia tarka, svogūną susmulkiname. Apkepiname juos keptuvėje ant sviesto, vėliau supilame grietinę, pagardiname krapais ir pakatiname kol pradės burbuliuoti.
  4. Į troškinimo indelius sudėliojame bulves, at jų dedame žuvies gabalėlius ir užpilame grietininiu padažu.
  5. Troškiname vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 minučių.
  6. Prieš tiekiant troškinių viršų apibarstome kapotais žalumynais.

Skanaus 🙂

Baltos žuvies troškinys su daržovėmis

Baltos žuvies troškinys su daržovėmis

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Menkė su pupelėmis

    Menkė su pupelėmis

  • Jautienos troškinys su pupelėmis

    Jautienos troškinys su pupelėmis

  • Pikantiškas lašišos troškinys su kriaušėmis

    Pikantiškas lašišos troškinys su kriaušėmis

  • Žuvies troškinys su aštriu padažu

    Žuvies ir pomidorų troškinys su aštriu padažu

  • Pievagrybių troškinys

    Pievagrybių troškinys

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *