Vištienos krūtinėlė su porais ir pievagrybiais baltojo vyno padaže

500 gr. vištienos krūtinėlės,
1 didelis poras,
300 gr. pievagrybių,
1 stiklinė balto sauso vyno,
200 ml. grietinėlės,
Sviesto, aliejaus kepimui,
Druskos,
pipirų.

Vištienos troškinio gaminimas:

Pora perpjaukite per puse ir susmulkinkite pusžiedžiais. Tada troškinkite svieste ir aliejuje. Padruskinkite, papipirinkite.

Pievagrybius perpjaukite per pusę ir sudėkite į puodą su porais.

Vištienos krūtinėlę supjaustykite stambiais kubeliais ir taip pat sudėkite į puodą. Troškinkite.

Kai vištienos krūtinėlės gabaliukai pabals, įpilkite stiklinę balto sauso vyno ir grietinelę.

Dar pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį ir troškinkite apie 15-20 min.
Vištienos troškinį su porais ir pievagrybiais patiekite su bulvių koše ar ryžiais.

 

Recepto įvertinimas

(5 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 1

Recepto tipas: Žymos: , , , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *