500 gr. vištienos krūtinėlės,
1 didelis poras,
300 gr. pievagrybių,
1 stiklinė balto sauso vyno,
200 ml. grietinėlės,
Sviesto, aliejaus kepimui,
Druskos,
pipirų.
Vištienos troškinio gaminimas:
Pora perpjaukite per puse ir susmulkinkite pusžiedžiais. Tada troškinkite svieste ir aliejuje. Padruskinkite, papipirinkite.
Pievagrybius perpjaukite per pusę ir sudėkite į puodą su porais.
Vištienos krūtinėlę supjaustykite stambiais kubeliais ir taip pat sudėkite į puodą. Troškinkite.
Kai vištienos krūtinėlės gabaliukai pabals, įpilkite stiklinę balto sauso vyno ir grietinelę.
Dar pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį ir troškinkite apie 15-20 min.
Vištienos troškinį su porais ir pievagrybiais patiekite su bulvių koše ar ryžiais.
(5 / 5)
Vertinimų skaičius: 1
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |