Vištienos krūtinėlė su porais ir pievagrybiais baltojo vyno padaže

2011-06-09

500 gr. vištienos krūtinėlės,
1 didelis poras,
300 gr. pievagrybių,
1 stiklinė balto sauso vyno,
200 ml. grietinėlės,
Sviesto, aliejaus kepimui,
Druskos,
pipirų.

Vištienos troškinio gaminimas:

Pora perpjaukite per puse ir susmulkinkite pusžiedžiais. Tada troškinkite svieste ir aliejuje. Padruskinkite, papipirinkite.

Pievagrybius perpjaukite per pusę ir sudėkite į puodą su porais.

Vištienos krūtinėlę supjaustykite stambiais kubeliais ir taip pat sudėkite į puodą. Troškinkite.

Kai vištienos krūtinėlės gabaliukai pabals, įpilkite stiklinę balto sauso vyno ir grietinelę.

Dar pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį ir troškinkite apie 15-20 min.
Vištienos troškinį su porais ir pievagrybiais patiekite su bulvių koše ar ryžiais.

 

Komentarai Facebooke

komentarų (-ai)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vidutinis įvertinimas

(0 / 5)

0 5 0
Įvertinti šį receptą

0 jau įvertino šį receptą

Susiję Receptai:
  • Kiaušinienė su juodos duonos skrebučiais

    Kiaušinienė su duonos skrebučiais

  • omletas-su-bulvemis-ir-parmezanu

    Omletas su bulvėmis ir sūriu

  • vasariski-omleto-suktinukai

    Vasariški omleto suktinukai

  • Omletas su mocarela

    Omletas su mocarela

  • Omletas su cukinijomis

    Omletas su cukinijomis ir parmezanu

Senolių išmintis

Rudens vėjai - žiemos šalčiai.