Višta rytietiškai

Višta rytietiškai

Jums reikės:

  • vištos
  • 200 g kiaulienos
  • 100 g ryžių
  • 1 kiaušinio
  • 3 morkų
  • 1 svogūno
  • 100 ml pieno
  • 40 g sviesto
  • maltų pipirų
  • druskos arba sultinio kubelio
  1. Vištos stuburą išilgai įpjauname, nudiriame odą su trupučiu mėsos minkštimo, sparneliais ir šlaunelėmis.
  2. Likusią vištieną ir kiaulieną sumalame. Ryžius išverdame sūdytame vandenyje, morkas išverdame. Svogūną susmulkiname ir apkepiname svieste. Kiaušinį išplakame su pienu.
  3. Maltą mėsą, ryžius, svogūną ir plakinį sumaišome, įberiame pipirų. Įdarą krėskite į odą, įdėkite nepjaustytas virtas morkas. Įpjovą užsiūkite arba susmaigstykite dantų krapštukais.
  4. Įdarytą vištą suvyniokite į marlę ar virimo plėvelę ir apriškite virvele. Užpilkite sūdytu vandeniu arba sultiniu ir virkite ant silpnos ugnies.
  5. Išvirusią vištą ataušinkite tame pačiame sultinyje. Ataušusiai vištai nuriškite virveles, nuimkite marlę ir pašalinkite siūlus.

Skanaus 🙂

Višta rytietiškai

Višta rytietiškai

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Lavašo užkandis su vištiena ir špinatais

  • Vištiena įdarytos bulvių puselės

  • Įdarytos vištienos krūtinėlės suktinukai

  • Vištienos salotos su avokadu

    Vištienos salotos su avokadu

  • Vištų blauzdelės su citrina ir česnaku

    Vištų šlaunelės su česnaku ir citrina baltojo vyno padaže

  • Vištienos mišrainė su raudonosiomis ir juodosiomis pupelėmis

    Vištienos mišrainė su pupelėmis

  • Skrudintos vištienos krūtinėlės juostelės

    Skrudintos vištienos krūtinėlės juostelės – Sveika mityba

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.