Tinginys su zefyrais

Tinginys su zefyrais

Jums reikės:

  • 3 zefyrų
  • 400 g. sausainių
  • 1 indelio kondensuoto pieno
  • 200 g. sviesto
  • 5 šaukštų kakavos

 

  1. Sausainius sulaužome nedideliais gabalėliais. Zefyrus supjaustome panašaus dydžio gabaliukais.
  2. Nedideliame puode ant nekaitrios ugnies pakaitiname sutirštintą pieną ir gabalėliais supjaustytą sviestą. Kai sviestas ištirps, o masė sutirštės (maždaug po penkių minučių), suberiame kakavą ir viską gerai išmaišome. Dar karštą masę užpilame ant sausainių sumaišytų su zefyrais ir viską gerai išmaišome.
  3. Ant patiestos maistinės plėvelės suformuojame pailgą tinginį, tvirtais suspaudžiame ir dedame į kepimo formą ar kitą indą.
  4. Paliekame sustingti šaltoje vietoje.

Skanaus 🙂

Receptas Egidijos, Debesys, 2013.

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Šviežių kopūstų pyragas

  • Bulvių pyragas su grybais

  • Svogūnų pyragas su sūriu

  • Tortas PRAHA

  • Šventinis pyragas

  • Keksas su džiovintomis slyvomis ir raudonuoju vynu

    Keksas su džiovintomis slyvomis ir raudonuoju vynu

  • Paprastas ir lengvas trupininis pyragas

    Paprastas ir lengvas trupininis pyragas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *