Tiršta sriuba su žalumynais

1/2 kg. rūgštynių,
1-3 skiltelės česnako,
3 šaukštai augalinio aliejaus,
2 šaukštai miltų,
ryžių,
petražolių,
druskos.

Sriubos gaminimas:

  1. Nuplaukite rūgštynes ir susmulkinę su česnaku patroškinkite keptuvėje.
  2. Įdėkite miltus ir užpilkite verdančiu sūdytu vandeniu kol sriuba sutirštės.
  3. Įberkite norimą kiekį nuplautų ryžių ir virkite, kol ryžiai išvirs.
  4. Sriubą patiekite su daržovių salotomis.

 

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Recepto tipas: Žymos: , , , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *