1 vištienos krūtinėlė,
0,5 kg stambios jūros druskos,
1,5 šaukštelio juodųjų pipirų,
1,5 šaukštelio mišinio (čiobreliai, rozmarinas, lauro lapų),
1/4 st, brendžio,
1/4 puodelio portveino.
Sumaišykite druską, prieskonius ir alkoholį .
Pusę pasigaminto mišinio dėti ant formos dugno.
Ant jo išdėstyti vištienos krūtinėlę mėsa žemyn ir sandariai padengti druskos mišiniu. Dėti į šaldytuvą 12 valandų.
Išėmus nuplauti, nusausinti ir dar 12 val. palaikyti šaldytuve.
Kas mėgsta galima trinto česnako dėti.
Patiekiame sumuštinius su duona ir sviestu. Papuošiame petražolės šaleke. Skanaus 🙂
Janinos receptas
(0 / 5)
Vertinimų skaičius: 0
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
1 Comment
SAlotos galetu vadintis: „Labas, Salmonelioze”