Rauginti kopūstai su obuoliais

~400g. raugintų kopūstų,
1 obuolio,
kelių šlakelių alyvuogių aliejaus,
prieskoninių žolelių, pipirų

Gaivios raugintų kopūstų salotos su obuoliais.

Pirmiausia pasiruošiame raugintus kopūstus: praskalaujame juos šiltu vandeniu ir nusausinam.

Obuolį išėmę sėklytes supjaustom šiaudeliais. Sudėję viską į vieną dubenį gerai išmaišom.

 

Kelis šlakelius (~40 ml) alyvuogių aliejaus paskaniname prieskoninėmis žolelėmis ir pipirais. žiupsneliu maltų pipirų.

Kopūstų ir obuolių salotas apšlakstome pasigamintu alyvuogių aliejaus priekoniniu užpilu, dar pamaišome ir patiekiame. Skanaus 🙂

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Recepto tipas: Žymos: , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *