Raudonas picos padažas

Raudonas pomidorų ir česnakų padažas picai

Juks reikės:

  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 3 skiltelių česnako
  • 1 skardinė konservuotų pomidorų
  • apie 90 g pomidorų pastos
  • pusės šaukštelio saldžiosios paprikos prieskonių
  • pusės šaukštelio itališkų žolelių prieskonių

Gaminame itališką raudoną pomidorų-česnakų padažą prie picos…

  • Alyvuogių aliejuje pakepiname sutraiškytą česnaką, bet nesudeginame jo.
Alyvuogių aliejuje kepiname česnaką

Alyvuogių aliejuje kepiname česnaką

  • Sudedame pomidorus su viosmis sultimis, pomidorų pastą ir prieskonius. Užviriname ir verdame ant silpnos ugnies apie 45 minutes atidengtoje gilioje keptuvėje dažnai pamaišydami.
Sudedame pomidorus, pastą ir prieskonius

Sudedame pomidorus, pastą ir prieskonius

  • Pomidorai jau turėtų būti sutižę. Jei dar liko didesnių gabalėlių tai sutraiškome juos mediniu šaukštu. Jei reikia, dar pagardiname prieskoniais pagal skonį. Je jaučiasi rūgštumas, į dėkite šaukštą cukraus.

Skanaus 🙂

Raudonas pomidorų ir česnakų padažas picai

Raudonas pomidorų ir česnakų padažas picai

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Tobulas Pesto padažas – italo Horaccio šeimos receptas

  • Skanus žolelių pesto padažas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *