Rasos kepsniai

500g nugarinės išpjovos,
6 skiltelių česnakų,
šlakelio aliejaus,
druskos,
pipirų,
mėgstamų prieskonių.

Kepsnių marinavimas:

Išpjovą supjaustome 0,5 cm riekelėmis ir pamušame mėsos plaktuku.

 

 

 

 

 

 

Pasiruošiame prieskonių mišinį marinavimui: česnakus susmulkiname, dedame į dubenėlį, beriame druską, pipirus ir prieskonius. Įpilame aliejaus, kad masė gautusi grietinės tirštumo.

Pasigaminta prieskonių tyre įtriname kepsnius ir paliekame marinuotis apie 3-4 val.

Kepame iki 180° įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Kepsnius patiekame su virtais ryžiais ir salotomis.

Recepto įvertinimas

(1 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 1

Recepto tipas: Žymos: , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *