Konservuoti pomidorai su česnakais

3 kg. kietų pomidorų,
3 galvutės česnako,
petražolių.

Marinatui:
2,5 litro vandens,
1 stiklinė 9% acto,
0,5 stiklinės druskos,
1 stiklinė cukraus,
keletas juodųjų pipirų žirnelių.

Pomidorų su česnakais marinavimas:

  1. Aštriu peiliu įpjauname pomidorų šonus ir į kiekvieną pomidorą įdedame po nuluptą česnako skiltelę.
  2. Paruoštus pomidorus sudedame į stiklainius, ant viršaus uždedame petražolių lapelių.
  3. Išsiverdame marinatą iš reikalingų produktų, truputį atvėsiname ir užpilame pomidorus stiklainiuose.

 

 

 

 

Uždarome stiklainius ir pasidedame žiemai.

 

 

Recepto įvertinimas

(4.6 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 8

Recepto tipas: Žymos: , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *