5-6 pievagrybiai,
1 svogūnas,
150 ml. grietinėlės,
1 šaukštas miltų.
Pievagrybių padažo gaminimas:
Pievagrybių padažas puikiai tiks tiek prie paukštienos, tiek prie kiaulienos ar jautienos kepsnių, kepsnelių ar kepintų gabalėlių. Taip pat skanu pagardinti cepelinus (didžkukulius) arba tiesiog kaip padažas prie bulvių, ryžių ar grikių košės.
Padažui pagaminti pirmiausiai keptuvėje patroškiname pjaustytus pievagrybius ir smulkintą svogūną (kepimui geriau naudoti sviestą, o ne aliejų).
Kai grybukai su svogūnais pasitroškiną, įdedame dar šaukštą miltų, išmaišome ir apipilame grietinėle.
Dar truputį patroškiname ir padažas baigtas.
(2.8 / 5)
Vertinimų skaičius: 4
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
1 Comment
[…] Galiausiai taip paruoštus vištienos gabaliukus dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi (geriausiai alyvuogių) ir kepame, kol apskrus. Padažo ruošimas: […]