Pievagrybių padažas

5-6 pievagrybiai,
1 svogūnas,
150 ml. grietinėlės,
1 šaukštas miltų.

Pievagrybių padažo gaminimas:

Pievagrybių padažas puikiai tiks tiek prie paukštienos, tiek prie kiaulienos ar jautienos kepsnių, kepsnelių ar kepintų gabalėlių. Taip pat skanu pagardinti cepelinus (didžkukulius) arba tiesiog kaip padažas prie bulvių, ryžių ar grikių košės.

Padažui pagaminti pirmiausiai keptuvėje patroškiname pjaustytus pievagrybius ir smulkintą svogūną (kepimui geriau naudoti sviestą, o ne aliejų).

Kai grybukai su svogūnais pasitroškiną, įdedame dar šaukštą miltų, išmaišome ir apipilame grietinėle.

Dar truputį patroškiname ir padažas baigtas.

 

 

Recepto įvertinimas

(2.5 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 2

Recepto tipas: Žymos: , , , Produktai:

1 Comment

  1. […] Galiausiai taip paruoštus vištienos gabaliukus dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi (geriausiai alyvuogių) ir kepame, kol apskrus. Padažo ruošimas: […]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.