Apie 600 gr. kvietinių miltų,
250 ml. šilto vandens,
6 gr. sausų mielių,
3 v.š. alyvuogių aliejaus,
druska,
cukrus.
Picos tešlos gaminimas:
Tuo tarpu puikus metas pasiruošti kitu produktus picos kepimui: sūrį, saliamį…
Ant picos tradiciškai turėtų būti 4 ingridientai, neskaitant sūrio ir padažo.
Kad pica nesukietėtų, iškepusios picos kraštus patariama patepti alyvuogių aliejumi.
(4.1 / 5)
Vertinimų skaičius: 50
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
10 Comments
Labai geras receptas, man labai patiko, labai skanu, esu isbandzius daug receptu taciau sitas geriausias 🙂 Aciu
As tai picos pada pusiau apkepu is pradziu, o tik po to dedu visus komponentus. Po to atgal ikisu i orkaite dabaigti kepti jau su komponentais. Taip gaunasi visada gerai iskepes padas.
labai geras patarimas – taip padas iškepa tinkamai, o kiti ingredientai nesudega 🙂
as perkepiau picos pada,tai iskilo tokie pilvai arba kalneliaiir niekaip nesuslugo.galvojau ,kad suslugs kai sudesiu visus skanestus ir kepsiu ,bet nesuslugo ir liko tokia kalnuota.kita karta kepsiu ant nekepto pado.aciu uz recepta
Puikaus skonio pyragas. Lengvai pagaminamas ir nedaug laiko užimantis. Vertas pagyrų !
Truputį per daug miltų 🙂
As iskociojau tesla ir viska sudejus kepiau ir gavosi👍👍
miltų ir 500g užtenka per akis. tešla iš esmės gera, bet su proporcijom problemų yra 🙂
Pritariu kad perdug miltu, idejau 500 g ir sakyčiau kitą kartą dėčiau mažiau. Pagrinda geriau kočioti ploniau kad iakeptu negu tarukti viduri kepimo kad audwti komponentus. Ir taip parastos orkaites yra per mazai karštos picu kepimui o cia dar vesinate viduryje kepimo.
Taip,reikia tik 400gr. Miltų. Labai gera tešla, iškepiau dvi dvideles per skarda dydžio picas.