Kitokios ryžių salotos su grybais ir alyvuogėmis

Kitokios ryžių salotos su grybais ir alyvuogėmis

Ryžių mišrainei reikės:

  • 100 g ryžių
  • 100 g džiovintų apvirtų grybų
  • 100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų
  • pusės raudonos saldžiosios paprikos
  • pusės geltonos saldžiosios paprikos
  • 2 pomidorų
  • krapų

Užpilui:

  • 4 šaukštai aliejaus
  • 3 šaukšteliai acto
  • druskos
  • maltų pipirų
  1. Ryžius išverdame pasūdytame vandenyje. Paprikas ir pomidorus nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome kubeliais. Alyvuoges susmulkiname į tris dalis. Grybus susmulkiname ir sumaišome su daržovėmis bei ryžiais.
  2. Užpilui aliejų suplakame su actu, piprais ir druska. Užpilame jį ant salotų ir viską gerai išmaišome. Salotas papuošiame smulkintais krapais.

Skanaus 🙂

Kitokios ryžių salotos su grybais ir alyvuogėmis

Kitokios ryžių salotos su grybais ir alyvuogėmis

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Kopenhagos salotos

    Kopenhagos salotos

  • Gardi mišrainė su rūkyta lašiša

    Gardi mišrainė su rūkyta lašiša

  • Grybų ir silkės mišrainė

    Silkės ir grybų mišrainė

  • Silkių salotos su krabų lazdelėmis

    Silkių ir krabų lazdelių mišrainė

  • Pekino kopūsto salotos su sūriu ir riešutais

    Pekino salotos su sūriu ir riešutais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.