500 gr. kiaulienos išpjovos,
1 svogūno,
pusės citrinos,
baziliko,
druskos,
pipirų.
Šašlykų marinavimas su baziliku ir citrina:
Mėsą supjaustome kubeliais, svogūną žiedais.
Marinavimui patartina naudoti emaliuotą, molinį ar stiklinį indą.
Į indą dedame sluoksnį mėsos, sluoksnį svogūno, sluoksnį baziliko. Apibarstome druska ir pipirais. Ant viršaus išspaudžiame citrinos sultis ir įdedame likusią citrinos dalį į tą patį indą. Ant viršaus dar dedame po likusį sluoksnį mėsos, svogūno ir baziliko.
Šašlyką paslegiame ir paliekame marinuotis šaltoje vietoje apie aštuonias valandas.
(0 / 5)
Vertinimų skaičius: 0
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |