Karšta įdaryta silkė

4 vnt. silkių filė,
1 stiklinė pieno,
4-5 džiovinti grybai,
1 virtas kiaušinis,
krapai,
3-4 skiltelės česnako.

Silkių file išmirkome piene (jei labai sūri). Susmulkiname išmirkytus grybus, kiaušinį, krapus ir česnakus. Viską išmaišome.

Paruoštą įdarą dedame tarp dviejų silkės puselių, apvyniojame siūlu ir dedame į aliejumi pateptą kepimo indą. Užpilame nuo mirkymo likusiu pienu ir kepame orkaitėje.

Įdarytą silkę patiekiame karštą su bulvių koše ar virtomis bulvėmis, pabarstome krapais.

 

Recepto įvertinimas

(5 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 1

Recepto tipas: Žymos: , , , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *