Itališkas desertas Panna cotta

2 porcijoms reikės:

  • 1 stiklinės grietinėlės (30 proc.)
  • 50 g cukraus
  • 1 šaukšto želatinos
  • poros šaukštų vandens
  • šaukštelio vanilinio cukraus
  • trintų braškių, kivių papuošti
  1. Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti valandai išbrinkti. Po to pašildyti vandens vonelėje ar mikrobangų krosnelėje, kol ištirps.
  2. Grietinėlę įpilti į puodą, suberti cukrų ir vanilinį cukrų, maišant užvirinti. Sumažinti ugnį, įpilti ištirpintą želatiną, gerai išmaišyti. Nevirinti.
  3. Grietinėlę išpilstyti į formeles ar stiklines ir įdėti į šaldytuvą 3-4 valandoms sustingti.
  4. Prieš patiekiant užpilti trintomis braškėmis, papuošti kiviais.

Paprasta ir be galo skanu.

Panna Cotta

Panna Cotta

Viktorija M.

Recepto įvertinimas

(1 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 1

Panašūs receptai
  • Tortas PRAHA

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *