Grybų salotos su silke

Grybų mišrainė su silke

Reikės:

  • 0,5 kg grybų
  • 1 silkės
  • 1 marinuotas agurkas
  • 1 svogūnas
  • 2-3 šaukštai aliejaus
  • acto
  • lauro lapelių
  • pipirų, druskos
  1. Grybus 15 – 20 minučių virkite actu parūgštintame ir pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirusius nuvarvinkite ir ataušinę supjaustykite.
  2. Išmirkytą silkę nulupkite, atskirkite nuo kaulų ir smulkiai supjaustykite.
  3. Grybus maišykite su silke, smulkintu svogūnu ir nuluptu agurku.
  4. Salotas dėkite salotinę, užpilkite aliejumi arba grietine, puoškite grybų kepurėlėmis, kietai virtais kiaušiniais, žalumynais.

Skanaus 🙂

Grybų mišrainė su silke

Grybų mišrainė su silke (foto iš kulinare.lt)

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Burokėliu mišrainė su graikiniais riešutias ir džiovintomis slyvomis

  • Bulviniai blynai su žuvimi

  • Vyriškas tortas su lašiša

  • Rūkytos menkės salotos

    Mišrainė su rūkyta menke

  • Daržovių mišrainė su silke

    Daržovių mišrainė su silke

  • Kopenhagos salotos

    Kopenhagos salotos

  • Menkė su pupelėmis

    Menkė su pupelėmis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *