Cepelinai kitaip

Minklei :

  • Virtų bulvių – 10
  • Nevirtų bulvių – 10
  • Krakmolo – 10 šaukštų
  • Druskos pagal skonį

Įdarui :

  • 400 g Faršo
  • Prieskoniai ir druska pagal skonį
  • 1 Svogūnas
  1. Išvirtas bulves sugrūdame arba sumalame. Nevirtas bulves nuskutame ir sutarkuojame stambia tarka. Įdedame krakmolo, druskos ir viską suminkome.
  2. Įdarui susmulkiname svogūną ir sumaišome su faršu. Pagardiname prieskoniais, pipirais ir druska.
  3. Iš minklės darome paplotėlius, dedame į vidų faršo įdarą ir formuojame nedidelius cepelinus. Turėtų išeiti 20 cepelinų.
  4. Užviriname vandenį ir įdedame šaukštą krakmolo. Pagamintus cepelinus dedame į verdantį vandenį ir verdame apie 20 min.

cepelinai-kitaip

Skanaus 🙂

Recepto įvertinimas

(3.8 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 22

Panašūs receptai
  • Provanso bulvių apkepas su kumpiu

  • Bulvių pyragas su grybais

  • Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais

  • Vištiena įdarytos bulvių puselės

  • Bulviniai suktinukai su grybais

  • Kopūstais įdaryti bulvių kotletukai

  • Viduržemio gruzdučiai

5 Comments

  1. Aleksandra parašė:

    Super receptas! Skonis panašus, aišku, į tarkuotų bulvių cepelinus, tik šie minkštesni ir pagaminti juos paprasčiau ir greičiau.
    Ačiū už receptą!

  2. Apolonija parašė:

    Eikit jus seimininkes kam isradinet dvirati jei jis jau israstas.virkit cepelinus kaip pridera.verdant i vandeni reikia deti krakmolo bet ismaisius su mazu kiekiu vandenuko panasiai kaip verdant kisieliu tada tik deti cepelimus o apie tarkavima su burokine tsrka tsi nesamone tinginiu receptas

  3. Gražina parašė:

    Išbandžiau super cepelinai. Dėkui už receptą

  4. rasa parašė:

    Super cepakai😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.