Bulviniai suktinukai su grybais

Jums reikės:

  • 800 g. bulvių
  • 200 g. pievagrybių ar miško grybų
  • 100 ml. pieno
  • 25 g. sviesto
  • 1 morka
  • 2 svogūnai
  • 4 kiaušiniai
  • 3 šaukštai aliejaus
  • 2 šaukštai džiūvėsėlių
  • sauja žalumynų
  • malti pipirai
  • druska
  1. Bulves nuskutame, išverdame ir sugrūdame į košę su pienu, sviestu, kiaušiniais bei smulkintais žalumynais. Viską gerai išmaišome.
  2. Svogūnus ir morką susmulkiname ir pakepiname aliejuje, kol gražiai pagels. Išgriebiame iš keptuvės ir atidedame į šalį.
  3. Toje pačioje keptuvėje pakepiname supjaustytus pievagrybius ar kitus mėgstamus grybus, kol skystis išgaruos.
  4. Sumaišome grybus su daržovėmis, pagardiname druska bei pipirais.
  5. Iš bulvių košės darome paplotėlius, uždedame įdaro ir formuojame suktinukus.
  6. Apvoliojame juos džiūvėsėliuose ir kapame kol apsitrauks rusva plutele.
  7. Skanaus 🙂 Tinka tiekti su troškinta mėsa, kepsniais, virta ar kepta paukštiena.
Recepto įvertinimas

(3.3 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 3

Panašūs receptai
  • Provanso bulvių apkepas su kumpiu

  • Bulvių pyragas su grybais

  • Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais

  • Omletas su bulvėmis ir grybais

  • Cukinijų ir morkų sklindžiai

  • Vištiena įdarytos bulvių puselės

  • Kopūstais įdaryti bulvių kotletukai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.