Bulviniai blynai su žuvimi

Jums reikės:

  • 400 g. žuvies filė
  • 1 litras bulvių tarkių
  • 1 kiaušinis
  • 2 svogūnai
  • džiovinti peletrūnai ir čiobreliai
  • sviesto arba aliejaus kepimui
  • druskos
  1. Bulvių tarkius nusunkite ir palaukite, kol nusistovės krakmolas. Skystį nupilkite, o krakmolą sudėkite atgal į tarkius.
  2. Žuvies filė sumalkite. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Pakepinkite svogūnus keptuvėje ir sudėkite į žuvies filė.
  3. Įkulkite kiaušinį, suberkite trintus prieskonius, suverskite tarkius, pasūdykite ir viską gerai išmaišykite.
  4. Iš tešlos formuokite blynelius ir kepkite keptuvėje ar orkaitėje apie 20-25 min. vis pavartydami.
  5. Patiekite karštus su troškintais kopūstais ar raugintais agurkais, sumaišytais su grietine.
Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Provanso bulvių apkepas su kumpiu

  • Bulvių pyragas su grybais

  • Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais

  • Cukinijų ir morkų sklindžiai

  • Vištiena įdarytos bulvių puselės

  • Bulviniai suktinukai su grybais

  • Viduržemio gruzdučiai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *