Baltas grybų padažas

4-5 grybai,
3 šaukštai miltų,
3 šaukštai sviesto,
4 stiklinės grybų sultinio,
druska.

Grybus nuvalome, nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje.

Išvirusius grybus išgriebiame kiaurasamčiu ir supjaustome.

Ištirpdome keptuvėje sviestą ir jame pakepiname miltus. Miltus praskiedžiame grybų sultiniu ir sudedame į keptuvę grybus.

Padažą paverdame dar 8-10 minučių. Prieš tiekdami į jį pridedame sviesto gabaliukų.

Šis grybų padažas puikiai pagardins bulves, ryžius, žirnelius, kotletus, kepsnius ar keptą žuvį.

Recepto įvertinimas

(1 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 1

Recepto tipas: Žymos: , , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *