150 g juodojo šokolado,
50 g avižinių dribsnių,
70 g gliaudytų saulėgrąžų,
pakelis avietinės želė,
aviečių (gervuogių).
Gaminimas:
Ištirpiname šokoladą ir sumaišome jį su saulėgrąžomis ir avižiniais dribsniais (dribsnius geriausia prieš tai pabrinkinti apipylus verdančiu vandeniu).
Torto formą išklojame maistine plėvele ir į formą sukrečiame šokolado, saulėgrąžų ir dribsnių mišinį. Tada paliekame šaldytuve 1 val., kad sustingtų.
Pyragui baigiant stingti, pasidarome želė pagal ant pakelio esančius nurodymus, arba iš šviežių uogų ir želatinos. Aviečių (gervuogių) uogas nuplauname ir sudedame ant sustingusio pyrago pagrindo, viršų apipilame želė sluoksniu ir vėl paliekame šaldytuve sustingti.
Po valandėlės papuošiame pyrago viršų avietėmis, gervuogėmis ir galime skanauti.
(0 / 5)
Vertinimų skaičius: 0
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |